На розміщеному в мережі фото був зображений хлопчик в пелюшках / фото - depositphotos.com

У Росії на одному з сайтів з'явилося лячне оголошення. У розділі "тварини" жінка помітила фото немовляти, в описі до якого йшлося про продаж дитини. Виявилося, оголошення розмістила 17-річна росіянка. Дівчина пояснила поліції, що таким чином вона хотіла "розкрутити" свій бізнес.

Жінка, яка помітила лячне оголошення, звернулася в поліцію. Про це повідомляє російське видання "Невські новини".

Пропозицію про терміновий продаж дитини, в якій було зазначено, що ціна немовляти - "договірна", вирішили перевірити правоохоронці. На розміщеному в мережі фото був зображений хлопчик в пелюшках. 

Відео дня

Поліція знайшла власника акаунта, з якого було розміщено оголошення. Однак жінка, з чийого профілю "продавали" немовля, заявила про те, що до цього причетна не вона, а її родичка. Поліція зателефонувала батькові 17-річної дівчини, яка розмістила оголошення, але той сказав, що у його дочки немає ніякої дитини.

Після цього дівчину знайшли. Виявилося, що вона почала пекти торти на замовлення, але у неї було дуже мало замовлень. Тому вона вирішила "розкрутити" свій бізнес в мережі, але чомусь обрала для цього дивний метод. Дівчина взяла в інтернеті фото немовляти й розмістила оголошення про його "продаж".

Читайте такожУ Росії встановили громадські туалети з напівпрозорими дверима (відео)Як між собою пов'язана фейкова торгівля дітьми й створення тортів - дівчина пояснити не змогла. З юною підприємницею, яка злякала росіян оголошенням про терміновий продаж немовляти, провели профілактичну бесіду.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в Росії педофіл зґвалтував півторарічну дівчинку. Жахливий випадок стався у квартирі сімейної пари, яка дозволила своєму 36-річному знайомому пожити у себе.

Також вас можуть зацікавити новини: