Названо версію авіакатастрофи літака Пригожина / колаж УНІАН, фото t.me/theothertver, скріншот

Фахівець компанії Джет Флайт Сервіс, яка довгі роки обслуговувала літак ватажка "Вагнера" Євгена Пригожина, спрогнозував, що стало причиною авіакатастрофи.

Як повідомляє ВЧК-ОГПУ, на основі відео падіння борту, фахівець, який знає цей літак, як свої п'ять пальців, дійшов висновку, що руйнація відбулася не від вибуху, а від перевантажень. Тобто вибух на борту, зважаючи на все, був не дуже сильний. Але його наслідки призвели до того, що літак спочатку різко пішов вгору, а потім у спис. Від навантажень сталися руйнування.

"З упевненістю можу сказати, що літак був у гарному технічному стані. Щоб були якісь зауваження, які б затягувалися - ні, не було. Літак був справним. Щодо викладеної у ЗМІ інформації про те, що окремо знайшли крило: теоретично це могло статися при перевищенні допустимого перевантаження. Система більш ніж надійна. Є впевненість, що літаковим обладнанням неможливо було змінити ситуацію", - сказав представник компанії.

Авіакатастрофа літака Пригожина

Нагадаємо, що 23 серпня під російським містом Твер зазнав аварії літак, в якому перебував Євген Пригожин, а також інші топ-офіцери "Вагнера".

Як з'ясували ЗМІ, до загибелі ватажка "Вагнера" Євгена Пригожина може бути причетний генерал-майор Головного розвідувального управління РФ Андрій Авер'янов. Цей розвідник раніше фігурував у гучних політичних отруєннях.

Остання відома зустріч загиблого ватажка "Вагнера" Євгена Пригожина і російського диктатора Володимира Путіна була напруженою. Лідер бойовиків був розлючений.

Вас також можуть зацікавити новини: