Ілля Білостоцький вирушив на війну проти України / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

Колишній режисер "Єралашу" Ілля Білостоцький відправився воювати проти України. Він підписав контракт з російським Міноборони. 

Про це повідомляє "Медуза". Примітно, що Білостоцький був засуджений у справі про розпусні дії щодо підлітка. Його засудили до шести років колонії. 

Про підписання контракту з Міноборони РФ Білостоцький написав у соцмережі ще 5 листопада: 

Відео дня

"Я хочу повернути моїй матері і моїм рідним можливість мною пишатися (...) Я хочу показати державі, що вона марно списала мене у витрату, а звичайним людям, що живуть в ній, що вони марно мене прокляли. Якщо я нікому не потрібен в режисерському кріслі, можливо, я стану в нагоді хоча б в окопі", – сказав він. 

За його словами, причина, з якої він відправляється воювати проти України, полягає і в тому, що йому "не подобається, коли вбивають ні в чому не винних людей".

"Я люблю свій народ і свою країну, незважаючи ні на що, і якщо треба, готовий віддати життя за справу, яку вважаю правою", – заявив він. 

Інші новини РФ

У Росії офіційно підтвердили загибель в Україні генерала Володимира Завадського. Обставин, за яких заступника командувача 14 армійського корпусу Північного флоту було ліквідовано, не наводять. Раніше в ЗМІ писали, що він підірвався на міні росіян.

Тим часом РПЦ відзначилася новою дитячою книгою про "ворогів Росії" і "благословенної смерті" в окопі. Зокрема, там наводять слова преподобного Макарія Оптинського про те, що не варто боятися вмирати на війні.

Вас також можуть зацікавити новини: