Матері 'двохсотого' окупанта вручили пустий футляр від ордена: пояснення 'вбило'

Матері ліквідованого в Україні російського окупанта "вручили" порожній футляр від "ордена мужності".

Як повідомляють пабліки Барнаула, старшого прапорщика російської армії Івана Крутія "задхвохсотили" в Україні ще 23 серпня 2022 року. Втім, його тіло так і залишилося на полі бою, оскільки росіяни не евакуйовують свої трупи.

18 квітня 2024 року матері загарбника зателефонували з військкомату Новоалтайська і зажадали, щоб вона терміново приїхала за посмертним "орденом мужності".

Відео дня
Пустий футляр / соцмережі

Після приїзду комісаріатник змусив росіянку підписатися за отримання нагороди і передав їй коробочку. Відкривши футляр мати окупанта виявила, що ордену немає.

На претензію жінки, у військкоматі пояснили, що у супровідному листі зазначено, що орден був вручений під час поховання, але похорону не було.

Інші дивні новини "русского мира"

Як повідомляв УНІАН, у Росії окупантів офіцерського складу заочно поховали: їх родичам розсилають іменні урни для праху, хоча самі військові РФ ще живі.

Про це свідчить історія матері окупанта, який бере участь у війні проти України в якості "бойового медика". В одній з груп в соціальних мережах, присвячених темі "СВО", вона поскаржилася, що отримала додому похоронну урну.

Вас також можуть зацікавити новини: