Росія мріють про "фекальну ковзанку" / скриншот

Мешканці одного з районів Астрахані (РФ) тонуть у фекаліях з каналізаційних стоків. Люди з нетерпінням чекають на морози та "фекальну ковзанку".

Як повідомляє "База", зима - єдиний час, коли величезне "озеро" з каналізації під будинком на вулиці Куликова не смердить. Його оточує водоймище з нечистот.

День у день каналізація не справляється з навантаженням від багатоповерхівок і фонтанує на дорогу. Влада зрідка приїжджає, осушує озеро, але фекалії повертається з новою силою. 

"Ми мучимося від протікання каналізації. Ми потопаємо. Проблема не вирішується, нескінченно приїжджає водоканал – фахівці вирішують проблему, а вона за тиждень виникає знову. Звертаємось до адміністрації — вирішіть нашу проблему", - бідкається місцева жителька.

Мешканцям доводиться постійно обходити 30-метрову смердючу калюжу. Втіха тільки одна: взимку вона трансформується в ковзанку і не пахне.

Інші новини "русского мира"

"Русский мир" живе нескінченним потоком кринжових новин. Російські пенсіонери не втомлюються дивувати цивілізований світ кринж-новинами. Цього разу у Владивостоку 74-річна Ніна Магда заявила на кафе за те, що там продають брелоки з ворожим прапором. Ні-ні, не України, а Великої Британії.

Згодом у Казані росіянин прийшов на суд до матері і сам потрапив за ґрати на сім діб арешту. Пристави помітили у нього на шиї татуювання з гербом Третього Рейху.

Вас також можуть зацікавити новини: