Росіянин випадково загримів за ґрати через нацистське татуювання

У Казані росіянин прийшов на суд до матері і сам потрапив за ґрати на сім діб арешту. Пристави помітили у нього на шиї татуювання з гербом Третього Рейху.

Як пише Телеграм-канал "База", Олексій лише хотів підтримати маму, звинувачену в шахрайстві, і 11 серпня прийшов на засідання у справі до Верховного суду Татарстану.

"Щоправда, головним героєм процесу несподівано став сам хлопець — серед його татуювань присутні особливо оцінили герб Третього Рейху, що красується на шиї. Так розгляди з жінкою відійшли на другий план, і правоохоронці взялися до її сина. Олексій спробував відбитися від звинувачень: мовляв, він взагалі не фанат правої теми, а татуювання набив просто так, коли сам сидів за розбій. Проте ця лінія захисту нікого не переконала", - пише канал.

Відео дня

Засідання провели у тому самому суді і хлопцеві дали сім діб адміністративного арешту за публічну демонстрацію нацистської символіки.

Новини "русского мира"

У росії зараз поширена практика доносів настільки поширена. Нещодавно російський айтішник, який виїхав до Європи, створив пародійний додаток "Мій донос" для охочих "настучати" один на одного. Росіяни ж стали користуватися ним цілком серйозно, "відправляючи на ешафот" своїх сусідів і знайомих. 

Водночас російські пенсіонери не втомлюються дивувати цивілізований світ кринж-новинами. Цього разу у Владивостоку 74-річна Ніна Магда заявила на кафе за те, що там продають брелоки з ворожим прапором. Ні-ні, не України, а Великої Британії.

Вас також можуть зацікавити новини: