Пропагандист зробив цинічну заяву про втрати ЗСУ / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Російський пропагандист, друг терориста Ігоря Стрєлкова Гіркіна Лев Вершинін, який живе в Іспанії, зробив цинічну заяву про вбивства українців. 

Про це Вершинін заявив під час одного зі стрімів, фрагмент якого опублікував український журналіст Денис Казанський. Росіянина тішить перспектива того, що на фронті вб'ють якомога більше молодих українців, які народилися за часів незалежності і не мають проросійських симпатій.

"Скоро вони молодняк поженуть на убій, що тішить, як би це не було парадоксально. Чим більше ляже тих, хто вихований у цих умовах, тим комфортніше нам буде потім", – радісно заявив пропагадист.

"Так, виявляється, можна відкрито підтримувати загарбницьку війну Путіна та геноцид українців, і при цьому вільно жити у країні НАТО та ЄС", - прокоментував Казанський.

Російська пропаганда проти України - останні новини

Раніше чоловік топ-пропагандистки РФ Маргарити Симоньян Тигран Кеосаян заявив, що росіянам більше не потрібно називати українців "братнім народом".

На його переконання, ця фраза "плутає людей". Він вважає, що фраза "братній народ" збиває росіян з пантелику, зокрема тих, які воюють в Україні. Кеосаян акцентував, що українці - вороги росіян.

Згодом з'сувалося, що відомі пропагандисти Російської Федерації, які називають себе патріотами Росії, володіють шалено дорогою нерухомістю на батьківщині та за кордоном.

Вас також можуть зацікавити новини: