Путін продовжуватиме вбивати політв'язнів / скріншот

Розслідувач проекту Bellingcat Христо Грозєв заявив, що диктатор Володимир Путін продовжуватиме вбивати політв'язнів та опозиціонерів.

Як зазначив розслідувач в інтерв'ю журналісту Михайлу Зигарю, інформацію про це йому надали джерела, близькі до Кремля.

"Моє джерело після смерті Олексія (Навального - УНІАН) натякнуло, що це не останній інцидент. Не хочу робити прогнози, але я реально боюся, що мотивація Путіна була цим вбивством довести Заходу, що він більше не має червоних ліній, і таким чином змусити домовлятися про Україну на своїх умовах", - сказав Грозєв.

Відео дня

Вбивство Олексія Навального - що відомо

16 лютого російська влада повідомила, що опозиціонер Олексій Навальний помер у виправній колонії в Заполяр'ї. Виразної причини смерті Кремль так і не назвав, стверджуючи, що Навальний помер з природних причин.

Тривалий час керівництво колонії відмовлялося видавати тіло Навального його матері, шантажуючи її і вимагаючи погодитися на таємний похорон. Зрештою тіло все ж віддали рідним.

1 березня Навального поховали на Борисовському кладовищі в Москві. Попрощатися з політиком прийшли тисячі, якщо не десятки тисяч небайдужих росіян. Вони скандували "Ні війні" і "Путін - вбивця".

Грозєв заявив, що російського опозиціонера Олексія Навального, найімовірніше, знову отруїли. Це і стало причиною раптової смерті.

Вас також можуть зацікавити новини: