У МЗС РФ істерика через удари по Криму: виють про "жорсткі заходи" / фото ua.depositphotos.com

У ніч на 24 липня в Джанкойському районі Криму був атакований склад боєприпасів, на якому могла зберігатися партія російських надзвукових ракет П-800 "Онікс". "Глава" Криму Сергій Аксьонов підтверджував удар по військовому об'єкту, проте Міністерство закордонних справ країни-агресора тепер стверджує, що атака нібито "не мала ніякого військового сенсу", пишуть російські пропагандистські агентства ТАСС і РИА Новости. 

Коментуючи нічний удар, російське відомство назвало його "залякуванням населення" і пригрозило заходами у відповідь.

"Російська сторона залишає за собою право вжити жорстких заходів у відповідь на українські атаки. Всі винні в атаці українських безпілотників будуть покарані", – йдеться в повідомленні МЗС.

Відео дня

Вибухи в Криму 24 липня 2023 - що відомо

Сьогодні вночі вибухи прогриміли в окупованому росіянами Криму. Вранці гауляйтер Криму Сергій Аксьонов заявив про атаку безпілотниками і відзвітував про збиття і придушення засобами радіоелектронної боротьби 11 безпілотників.

За словами окупантів, було зафіксовано потрапляння в склад боєприпасів в Джанкойському районі, а також в приватний будинок. 

На тлі атаки загарбники тимчасово зупиняли рух залізницею у Джанкойському районі та автомобільною трасою Джанкой - Сімферополь. 

Кримські партизани інформують, що під час удару могла бути знищена партія протикорабельних ракет П-800 "Онікс". Ракетами цього типу російські окупанти активно атакували південь України протягом останніх днів.

Вас також можуть зацікавити новини: