У Ленінградській області РФ стався вибух на газопроводі / скрін відео

У Росії під Санкт-Петербургом стався потужний вибух на газозаправній станції. Після чого очевидці повідомляють про масивну пожежу в районі Муріно.

Як передає Telegram-канал "Осторожно, новости", жителі району селища Муріно повідомили, що в момент події стіни і вікна їхніх будинків затремтіли. 

Стовп вогню, який викинувся після вибуху, було видно на великій відстані жителям Санкт-Петербурга.

За інформацією видання Mash, очевидці повідомили в екстрені служби про вибух газопроводу, розташованого в селищі Бернгардівка.

Прес-служба адміністрації Ленобласті повідомляє, що пожежа виникла на газозаправній станції в районі Всеволожська.

Як повідомив губернатор Ленінградської області Олександр Дрозденко, пожежу, що виникла в результаті вибуху на газопроводі між Бернгардівкою і Ковалево, зараз ліквідують. За його словами, загрози населенню немає.

"Пожежники і рятувальники ліквідовують пожежу, що виникла в результаті вибуху на газопроводі між Бернгардівкою і Ковалево. Загрози для населення і поширення вогню на житлові масиви немає. Причини вибуху встановлюються", - написав він.

Російське МНС назвало причиною пожежі в Ленінградській області "розгерметизацію об'єкта з подальшим займанням". Говорять, що загрози для населення немає.

Влада Ленобласті повідомила, що до гасіння пожежі на газопроводі під Петербургом підключається пожежний потяг.

Пізніше у "Газпром Трансгаз Санкт-Петербурзі" повідомили, що в Ленобласті стався розрив газопроводу "Білоусово - Ленінград" із загорянням, ділянку оперативно відключили. Компанія завершує перемикання споживачів на газопостачання з інших джерел після розриву на газопроводі в Ленобласті.

За даними МНС РФ, на даний момент відкрите горіння на газопроводі в Ленінградській області ліквідовано.

Раніше сьогодні повідомлялося про вибухах в Білгородській області: горить одна з будівель в російському Шебекіно.

Вас також можуть зацікавити новини: