Володимир Путін / фото REUTERS

Президент РФ Володимир Путін у бункері обговорював застосування тактичної ядерної зброї при обороні тимчасово окупованого Херсона.

Про це розповів російський публіцист Андрій Піонтковський, передає 24 канал.

"Для того щоб зробити безглузду і самовбивчу для Росії військову акцію, а саме знищити ядерною зброєю одне українське місто, потрібно активне залучення декількох десятків персон. Малоймовірно, що Путін застосує тактичну ядерну зброю", – зазначив він.

Разом з тим публіцист згадав слова головного редактора радіостанції "Ехо Москви" Олексія Венедіктова, який говорив, що при обороні Херсона Путін буде готовий застосувати тактичну ядерну зброю:

"Я знаю Венедіктова, я їх знаю. Він би це не придумав, якби цього не чув. Отже, у них такі розмови ведуться. Або велися останній місяць у бункері, що характеризує достатній рівень божевілля".

На думку Піонтковського, якби завдання ядерного удару залежало тільки від Путіна, він, звичайно, його здійснив, але технічно все це набагато складніше.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, як соратник Путіна Медведєв пригрозив третьою світовою війною у разі вступу України до НАТО.

Вас також можуть зацікавити новини: