Путін вірить у шаманські обряди, заявила Максакова / фото REUTERS

Кремлівський диктатор Володимир Путін твердо вірить у шаманські ритуали.

Подробиці таємного життя президента РФ повідала екс-депутат Держдуми РФ, оперна співачка Марія Максакова у новому випуску програми "Аргумент", заявивши, що найбільше Путін боїться шамана Олександра Габишева:

"Серйозно боїться. Це такий якутський справжній шаман, який йшов пішки до Москви, виганяти демонів Путіна з Кремля у пекло. А йшов він досить довго. До речі, у нього було досить багато однодумців. Він сказав, що у будь-якому випадку дійде, але до нього застосували методи каральної психіатрії. Його закрили, йому не дають наблизитися до Кремля".

За словами Максакової, Путін тяжіє до містичного мислення і дуже легко вірить в ефективність шаманських обрядів, особливо на тлі результатів ізраїльської медицини.

"Судячи з численних повідомлень, вони проводили шаманські обряди на "Горбатій горі" з Шойгу в однакових костюмчиках. Там, кажуть, навіть спалили кілька верблюдів, щоб Путін не втратив залишки свого здоров'я. Я припускаю, що набагато більше у цьому допомогли, на жаль, ізраїльські фахівці, лікарі, які підтримують деяку подобу життя у його старезному тільці".

Шаман Габишев - що повідомлялося

Як писав УНІАН, якутський шаман Олександр Габишев перебуває у психлікарні посиленого режиму. Його вже більше двох років тримає в своїх "лапах" російська каральна психіатрія.

Габишев через всю Росію йшов виганяти диктатора Володимира Путіна з Кремля.

Зазначалося, що до "ув'язнення" шаман цікавився ситуацією в Україні і навіть їздив на окупований Донбас. Там він нібито відкрито заявляв, що російські військові допомагають дияволу, а не мирним людям. І його злякався Кремль і сам диктатор Путін.

Вас также могут заинтересовать новости: