Путіна розстріляють, не виключив політолог / фото REUTERS

2023 рік може стати революційним для Росії, а кремлівського диктатора Володимира Путіна розстріляють, у нього є всі шанси повторити долю Миколи II після Першої світової війни.

"Швидкий яскравий розстріл його і його свити в одному з його палаців. У даному випадку, напевно, у бункері, щоб дотримуватися вже всієї класики жанру", - заявив політолог Микола Давидюк у новому випуску програми "Аргумент".

Експерт нагадав, що Перша світова для Росії закінчилася революцією та розстрілом царської сім'ї, і Путін, на його думку, зараз йде за тим же сценарієм.

"23-й рік може стати революційним на території Росії... Блюдо під назвою "революція" вже не виглядає настільки сирим, яким воно здавалося у березні минулого року", - зазначив він.

За його прогнозом, готове це "блюдо" може бути вже до кінця поточного року.

Росія розвалиться - прогнози і думки експертів

Раніше російський опозиціонер, соціолог і екс-депутат Держдуми Ігор Яковенко висловлював упевненість, що розпад Російської Федерації в тій чи іншій мірі неминучий.

А російський публіцист Андрій Піонтковський заявляв, що у Росії вже почався розпад, відзначаючи, як окремі поплічники Путіна вже зараз намагаються себе убезпечити.