Заарештований Сергій Свєшніков заявив, що не ґвалтував дівчину / скріншот

У Росії затримали та заарештували 39-річного жителя Нижнього Новгорода Сергія Свєшнікова, підозрюваного у зґвалтуваннях та утримуванні 23-річної дівчини у гаражі. Він сам прийшов до відділення поліції з двома адвокатами, яких найняла його дружина.

Як повідомляє Telegram-канал LifeShot, за словами затриманого, "Єлизавета перебувала в його гаражі добровільно, а це все – рольові ігри".

"Мовляв, ніяких насильницьких дій з його боку не було, дівчина сама була не проти просидіти в підвалі більше тижня й регулярно займатися сексом з новим знайомим. А в наручниках Єлизавета була, тому що Свєшніков постійно заглядав до неї на рольові ігри", – йдеться в повідомленні.

Суд заарештував Свєшнікова на два місяці.

Свєшніков заперечує, що ґвалтував Єлизавету / фото t.me/Lshot

Читайте такожРосіянин вбив педофіла, який поглумився над його дитиноюПовідомляється, що за даними слідства, у підозрюваного могли бути й інші "інтим-зустрічі" в його "секс-бункері". За його словами, гараж з підвалом йому потрібен, щоб "тусуватися з друзями та тікати від дружини після сварок": "Приміщення обладнане теплими підлогами, ванною, ліжком та іншими побутовими умовами".

Зґвалтування й тортури ескортниці в Росії: подробиці історії

Днями у мережі опублікували витяги з допиту 23-річної Єлизавети, яка, за її словами, стала жертвою ґвалтівника.

Зокрема, дівчина розповіла, що познайомилася зі Свєшніковим на сайті знайомств, на якому вона зареєструвалася, щоб заробляти наданням інтимних послуг:

"Тобто, я могла супроводжувати чоловіка, посидіти в ресторані, в тому числі могла надати інтимні послуги. Зазначені чоловіки платили мені за це".

За її словами, в день їхньої зустрічі, 24 серпня, він її зв'язав і привіз в гараж з підвалом, де тиждень утримував й ґвалтував.

Дівчину у підвалі знайшли силовики. Вона була в наручниках.