У Росії ескортниця стала жертвою ґвалтівника / фото t.me/Lshot

В Росії розшукують 39-річного місцевого жителя Нижнього Новгорода Сергія Свєшнікова, який понад тиждень утримував і ґвалтував у підвалі 23-річну дівчину, котра заробляє наданням послуг ескорту.

Telegram-канал LifeShot опублікував подробиці моторошної історії та витяги з допиту врятованої постраждалої.

Зазначається, що познайомилися вони на сайті знайомств, після недовгого листування зустрілися.

Відео дня

"24 серпня він під'їхав до будинку Єлизавети І сказав, що вони їдуть в ресторан. По дорозі Свєшніков запропонував дівчині зайнятися сексом прямо в машині, але вона відмовилася. Тоді він надів на її руки іграшкові наручники, зв'язав та спробував згвалтувати. Але не зміг", – йдеться в повідомленні.

Після цього Свєшніков повіз дівчину в гараж з облаштованим підвалом і вже там познущався з неї.

Сергія Свєшнікова досі шукають / фото t.me/Lshot

Дівчина просиділа в гаражі до 2 вересня. Її виявили оперативники. Пошуки Свєшнікова тривають.   

На допиті Єлизавета зізналася, що реєструвалася на сайті знайомств, щоб заробити: "Тобто, я могла супроводжувати чоловіка, посидіти в ресторані, в тому числі могла надати інтимні послуги. Зазначені чоловіки платили мені за це".

Читайте такожРосіянин вбив педофіла, який поглумився над його дитиноюТакож дівчина відверто розповіла про зустріч з ґвалтівником і як стала полонянкою:

"Він сказав, щоб я зняла труси, я злякалася і зняла труси. У кишені переднього сидіння він дістав наручники з білим пушком. Далі він зафіксував наручники у мене за спиною, але не міцно, через що я змогла витягнути одну руку. Після цього він сильніше затягнув наручники, від чого мені стало боляче. Крім того, він дістав якийсь трос оранжевого кольору, яким перев'язав мені ноги. Після чого цим же тросом він зафіксував наручники, тобто зв'язавши попу і руки... Після цього ми поїхали до річки, до набережної, він шукав якесь затишне місце".

Пізніше він привіз її в якийсь гараж та спустив у підвал.

"Він сказав, що я йому сподобалася, і те, що я залишуся ще на одну ніч. Я закотила йому істерику. Я йому сказала, що він не може мене тут тримати як тварину, на що він мені відповів, що не все буває, як я хочу", – розповіла дівчина.

Вона додала, що через кілька днів насильник погодився її випустити, але його випередили силовики.