РФ заявила, що Україна вдарила по Таганрогу / Astra

Міністерство оборони РФ звинуватило Україну в ракетному ударі по Таганрогу. За версією росіян, по місту вдарили нібито ракетою комплексу ППО С-200.

"Київським режимом здійснено терористичну атаку переобладнаною в ударний варіант зенітною ракетом комплексу ППО С-200 по житловій інфраструктурі міста Таганрог Ростовської області. Російськими засобами ППО українська ракета була виявлена та перехоплена у повітрі. Уламки збитої української ракети впали на території Таганрогу", - повідомили у прес-службі Міноборони РФ.

В оборонному відомстві держави-терориста додали, що внаслідок "скоєного київським режимом теракту" пошкоджено декілька будівель, а також постраждали мирні жителі.

Відео дня

Вибух у центрі Таганрогу - що відомо

У Таганрозі Ростовської області стався гучний вибух. Російські ЗМІ пишуть, що в сусідніх будинках вибило скло вибуховою хвилею. За їхніми даними, вибух стався неподалік від аквапарку" Лазурний", на вулиці Адмірала Крюйса.

Тим часом в мережі публікують знімки уламком, які знайшли на місці вибуху. РосЗМІ відзначають, що вони характерні для ракет систем С-200 або С-300. Відомо про 15 постраждалих.

Вас також можуть зацікавити новини: