Розмови окупантів перехоплюють українські спецслужби / фото REUTERS

Російські офіцери, наслухавшись перехоплених українськими спецслужбами розмов своїх солдатів про провали на фронті, поставили завдання "грати в радіогру".

Про це повідомляє розвідувальна спільнота InformNapalm, посилаючись на дані HUMINT-джерел (агентурної розвідки, - УНІАН.).

Так, суть гри полягає у тому, щоб телефонувати знайомим, друзям або колегам і розповідати якісь героїчні історії.

Відео дня

Окупантам пропонують розповідати такі історії: як вони "однією ротою відбивають атаки полків НАТО", "300 солдат тримають оборону проти 12000 польських найманців" і так далі.

"Насправді виходить досить смішно та неправдоподібно, бо актори здебільшого тупі, але і в такому радіообміні є свої плюси (які саме, ми розповідати не будемо, але ру*ня від цього швидше підсмажується). Тому можемо тільки подякувати російським офіцерам за такий "креатив", - підсумували в InformNapalm.

Останні перехоплення розмов окупантів: на що скаржаться росіяни

  • 1 листопада 2022 ГУР МОУ опублікувало перехоплення розмови окупанта, в якій "визволитель Лимана" поскаржився мамі на забезпечення в армії РФ. У нього немає чобіт, а також нічого їсти.
  • Раніше російський окупант поскаржився дружині на втрати російської армії та абсолютну відсутність підтримки. За словами загарбника, пропаганда бреше росіянам, що "втрат немає". Насправді ситуація абсолютно протилежна. 
  • А 8 жовтня Головне управління розвідки оприлюднило перехоплення розмови, в якій російський окупант скаржиться свої матері на те, що росіян на фронті "ї*уть по всіх напрямках".