Російські військові скоюють злочини навіть вдома  / a.depositphotos.com

Російський окупант у приватній розмові поскаржився, що командування не дозволяє ротацію у зв'язку з розслідуванням фактів зґвалтування військовими неповнолітніх дівчат у Бєлгороді.

Про це йдеться в перехопленому розвідкою аудіо.

"Люди в Бєлгороді згвалтували трьох дівчаток. Одній 14, 15 і 17 років. Через це нікого сюди не відправляють більше. Тому що вони людей ґвалтують", - розповідає окупант.

Його мати перепитала: "Та ти що, наші солдати?" Загарбник відповів: "Так".

Росіянка, своєю чергою, поскаржилася, що у Росії багатьох чоловіків змушують нібито насильно підписувати контракт. Окупант це спростував: "Вони можуть гроші пообіцяти, а ті д*біли погодяться, як ми погодилися за гроші їхати".  

Війна в Україні: актуальні дані

На Донбасі на двох напрямках тривають бої, окупанти намагаються йти в атаку, але військові відбивають ворожі штурми. 

Противник вів наступальні бої у напрямках Спірне – Виїмка, Стряпівка – Соледар, Володимирівка – Соледар, Клинове – Бахмут, Вершина – Кодема. На зазначених напрямках підрозділи противника успіху не мали та відійшли.

Тривають бої на напрямку Покровське – Бахмутське та Лозове – Первомайське. 

За даними Інституту вивчення війни та української розвідки, росіяни найближчим часом готують серію провокацій на Запорізькій АЕС, щоби звинуватити у ній Україну.

Тим часом, ввечері 18 серпня, на окупованих РФ українських територіях та в Бєлгородській області пролунали вибухи на військових об’єктах російських загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: