У світлі останніх подій головною вундервафлею РФ у битві зі світовим хахлом нині прийнято називати озброєння російської православної церкви дорогими іконами Страдіварі, знятими з ермітажного зберігання, і якоюсь мірою це, звичайно, так, але не зовсім. Є в Путіна дещо й потужніше.

Ніхто не сперечається з ефективністю російських патріотичних ікон на полі бою і в героїчному тилу, особливо останнім часом, коли по всій Росії з них не мироточить тільки лінива, і мало хто з витязів цим удоєм вже добряче не обмазався, особливо "вагнера": потім вони цими умасленими удами на Червоній площі здійснюватимуть болісне таїнство анального дієпричастя російського генерала Соболєва "і таких, як він". Однак таких, як він, Шойгу і Герасимов, не кажучи вже про "щасливого дідуся-муд*ка", у Москві стільки, що ніяких ікон не вистачить, попри те, що іконні заводи в Росії зараз працюють у три зміни...

Російська правда вийшла на свій істинний рівень

Тому сьогодні Русь остаточно розчохлила свою головну непереможну зброю - правду! Як то кажуть, у чому сила, брат, і все таке. Звичайно, генерал Конашенков (ласа дупця для будь-якого "вагнера") давно користується цією вундервафлею, інакше чим би ще він чотири рази повністю знищив українську авіацію, ППО і шість команд естонських біатлоністок ЛГБТ, але весь цей час йому бракувало масштабу. І тільки після того, як справи на фронті пішли по-справжньому добре, російська правда вийшла на свій істинний рівень.

Народний наказ бити по центрах прийняття рішень призвів до того, що в останні тижні мінімум раз на три дні якась "високоточна зброя" здійснює влучання на території України як мінімум в один бункер НАТО, у якому сидить з десяток генералів НАТО, а нещодавно точне влучання в будівлю Адміралтейства в Миколаєві знищило всіх адміралів НАТО.

Разом із адміралами НАТО був, зрозуміло, знищений Головнокомандувач Залужний, який перед цим на вимогу Вашингтона повалив Зеленського, і за це Зеленський посадив його у в'язницю, а Залужний за це Зеленського підірвав, а Зеленський його у відповідь застрелив. Усі подальші появи Залужного на публіці були, безсумнівно, зняті заздалегідь, до речі, разом із Залужним у бункері загинув Сирський і навіщось Подоляк. А сам Зеленський не був знищений ударом відплати тільки тому, що постійно тікає з України за кордон назавжди, і так раз по раз, але недовго йому залишилося бігати, тим більше що за деякими відомостями він вже сторчався.

Зафіксовано семикратне перевищення рівня вермуту

У Тернополі стався ядерний вибух уранових снарядів, але ж росіяни попереджали. У Тернополі Хіросіма, в Хмельницькому Нагасакі, у Львові впали ціни на житло, радіоактивна хмара накрила Польщу, зафіксовано семикратне перевищення рівня вермуту, Лондон упав, Макрон черв'як.

Новина про збиття "Петріотом" шести незбивних "Кинджалів" викликала такий потужний удар російської правди, що волосся заворушилося на голові в протверезілого Байдена: міністерство так званої оборони РФ швидко пояснило, що це насправді "Кинджал" збив шість "Петріотів", а сам "Кинджал" все ще незбивний, тому що заснований на принципах фізики, які не працюють у цій реальності; також знищені ще три бункери НАТО, особиста біолабораторія Зеленського, знову Залужний, усі "Storm Shadow", уся іноземна техніка, Бахмут, світ.

Це увесь світ до клітки посадили, один Путін на волі

У світлі такого всеосяжного торжества російської правди цілком природно виглядає той факт, що російські ЗМІ уже двічі привітали Росію з перемогою на останньому "Євробаченні". Поки ще з абсолютно зайвими застереженнями типу "другий рік поспіль реальним переможцем конкурсу стає Росія.., тому що, попри колосальний тиск ззовні, залишається вірною традиціям предків і другий рік поспіль не бере участі в цьому європейському музичному шабаші". Але курс узято правильний: скоро дорогий Володимир Володимирович Путін успішно злітає на Сонце, особисто переможе в чемпіонаті світу з футболу і ще до цього літа прийме капітуляцію США. А коли його, нарешті, посадять до клітки, генерал Конашенков, дивно переминаючись з сідниці на сідницю, пояснить, що це увесь світ до клітки посадили, один Путін на волі.

Фактично, перемога Росії в СВО уже досягнута, пора оголошувати.

Василь Рибніков