В РФ раптово запанікували через етнічних українців та біженців / скриншот

Російська пропаганда відзначилася новим наративом, заявивши, що РФ загрожують етнічні українці та біженці. 

В ефірі пропагандистського ток-шоу Ольги Скабєєвої раптом заявили, що ці групи українців "здатні на диверсії". Їх в Росії нібито вже "не десятки і не сотні".

"Я думаю, що на території Росії є достатньо людей, які симпатизують Україні. Якщо взяти, так би мовити, кількість етнічних українців, я думаю, це не десятки та не сотні", – заявив російський професор і генерал-лейтенант запасу Євген Бужинський.

Скабєєва додала, що і серед українських біженців є люди, здатні на диверсії. "Експерт" з нею погодився.

Війна в Україні та російська пропаганда

Російська пропаганда почала активніше зомбувати росіян від початку повномаштабного вторгненням РФ в Україну. Протягом перших місяців повномасштабної війни російська пропаганда пояснювала вторгнення в Україну термінами "демілітаризація" та "денацифікація". Однак останній не прижився, оскільки росіяни його не розуміли. 

Брехню пропагандистів курує Кремль. Нещодавно російським пропагандистам видали нові методички з метою мінімізації негативних настроїв серед мобілізованих. ЗСУ рекомендують називати "бойовиками" та "збройними формуваннями", а мобілізованих заборонено називати "мобіками".

Російські пропагандисти залучили до зомбування свого населення "важку артилерію": екстрасенсів, тарологів та конспірологів. "Експерти" у прямому ефірі федерального каналу переконували росіян, що їхня країна стане "оазисом світла", а України не буде.

Вас також можуть зацікавити новини: