Дмитро Рогозін отримав "проникаюче осколкове поранення сідниць" » REUTERS

Російський терорист Ігор Гіркін порадив екс-главі Роскосмосу Дмитру Рогозіну надалі "при відвідуванні фронту" проводити свята подалі від передової.

"Шановні київські партнери знову продемонстрували, що цинічно не мають наміру визнавати нічиї заслуги у дивовижній підготовці ВКС РФ до поточної "СВО". І не дивлячись на те, що пан Рогозін вніс колосальний внесок у відсутність у нас космічної розвідки - навіть йому не дали спокійно відзначити 59-й день народження у скромному фронтовому ресторані "Шеш-Беш", - написав терорист у своїх соцмережах.

Він додав, що "якби кремлівські гноми вміли вчитися на чужих уроках", то він "порекомендував їм що-небудь в цьому плані".

Відео дня

"Але вони абсолютно ненавчені. Тому і мені більше додати нічого. Хіба що порадити: "при відвідуванні фронту" проводити час і свята не у донецьких, а у ростовських ресторанах - вони поки безпечніші", - зазначив окупант.

Рогозіна поранили в Донецьку - що відомо

Екс-глава Роскосмосу Дмитро Рогозін був поранений під час святкування свого дня народження в готелі окупованого Донецька. Разом з російським функціонером був поранений ще й "глава уряду "ДНР" Віталій Хоцінко.

Рогозін отримав осколкове поранення м'яких тканин голови, "проникаюче осколкове поранення сідниць", а також проникаюче осколкове поранення лівого стегна.

Вас також можуть зацікавити новини: