Булатов хвалиться. що "поклав" чотирьох "американських інструкторів" / скріншот

У Росії на жителя Петербурга, який відомий на батьківщині професійними доносами і ненавистю до представників ЛГБТ, склали протокол про "дискредитацію" армії.

Як повідомляє "Медіазона", на сайті Тверського районного суду Москви з'явилася картка з протоколом про "дискредитацію" армії (ч. 1 ст. 20.3.3 КпАП РФ), який складено на гомофоба і серійного донощика Тимура Булатова.

Спочатку під час спілкування з журналістами Булатов стверджував, що поняття не має про протокол і взагалі засумнівався в його існуванні, а також сказав, що на сході України "поклав" чотирьох "американських інструкторів".

Відео дня

"Де я, а де дискредитація? Я був на Донбасі у 2015 році, поклав чотирьох американських інструкторів!" - запевнив він. Потім Булатов уточнив, що йому "телефонували з Москви". При цьому він упевнений, що ті, хто телефонував, "розберуться" і "викинуть (протокол) на**й", - пише ресурс.

Як уточнює "Медіазона", у прес-службі Тверського суду підтвердили по батькові Булатова - Габдильмалікович, саме таке - у петербурзького гомофоба.

Про ситуацію, в яку потрапив Булатов, також написали "Осторожно, новости".

"На професійного донощика Тимура Булатова завели справу про дискредитацію армії. Він підтримує СВО і прославився заявами на ЛГБТ-людей - багато хто з його скарг призводили до кримінальних справ... Йому закидають статтю 20.3.3 КпАП - публічна дискредитація армії. Через що завели справу, невідомо", - ідеться в повідомленні.

У ньому сказано, що Булатов підтримує війну проти України, диктатора Володимира Путіна, про що неодноразово висловлювався в соцмережах. Тиждень тому Булатову надійшов лист про виклик на опитування. Він проігнорував його, після чого справа надійшла до московського суду.

"Я - людина, за заявками якої в Петербурзі "сидить" близько восьми осіб, і в усій Росії понад 20", - заявив Булатов.

Він припустив, що на нього могли написати донос прихильники Світлани Пеунової (Лади-Русь) - авторки секти "Академія розвитку Світлани Пеунової". Останнім часом він домагається визнання Пеунової екстремістською, і це могло стати підставою для доносу.

"Осторожно, новости" акцентують, що петербуржець Булатов відомий доносами на представників ЛГБТ-спільноти і зривом тематичних заходів. За його ж словами, після його заяв із російських шкіл звільнили близько шести десятків ЛГБТ-вчителів, яких він "виявив" через соціальні мережі. Саме за його скаргою 2019 року завели справу на художницю з Комсомольська-на-Амурі Юлію Цвєткову - донощик звинуватив її у поширенні порнографії через малюнки вульви, які дівчина запостила у соцмережах.

Як зазначає ресурс, також у 2021 за доносом Булатова завели ще дві справи: на дівчину, яка сфотографувалася в трусах на тлі Ісаакіївського собору, і підлітка, який позував без штанів біля Спаса на Крові. Фабулою справи стала "образа почуттів віруючих".

"Через наполегливу боротьбу з ЛГБТ Булатов отримав у ЗМІ прізвисько "геєборець". Себе він називає борцем за моральність", - ідеться в публікації.

Як повідомляв УНІАН, мешканка Москви донесла в поліцію на власного сина через те, що він почав вчити українську мову і читати Коран, а також зацікавився пристроєм дронів, снарядів і мін.

За даними місцевих ЗМІ, раніше 24-річний юнак нічим подібним не цікавився. "Нездорові" пристрасті в нього з'явилися після того, як він з'їздив на заробітки на Далекий Схід - "раптово пристрастився до пробіжок, заліза, а також літератури про озброєння - виключно українською мовою". Мати-донощиця, написала на сина заяву, щоб йому "вправили мізки".

Вас також можуть зацікавити новини: