У Москві мати заявила в поліцію на сина через те, що той почав вчити українську / фото REUTERS

Мешканка Москви написала в поліцію заяву на власного сина через те, що він раптово почав вчити українську мову і читати Коран.

На додачу до цих огріхів він перейнявся влаштуванням дронів, снарядів і мін. До того ж пішов у качалку, пише Mash. У телеграм-каналі видання наголошується, що 24-річний нащадок жінки раніше нічим із перерахованого вище не цікавився.

"Рік тому поїхав на заробітки на Далекий Схід, повернувся через дев'ять місяців. Раптово пристрастився до пробіжок, заліза, а також літератури про озброєння - виключно українською мовою. Зубрить мову, на дозвіллі почитує Коран", - ідеться в повідомленні.

Відео дня

Голос матері та здорового глузду хлопець ігнорує, тому його мати й вирішила здати того поліції та благає повернути сина на шлях істинний. Вона переконана - той, що є - невірний.

Інші новини РФ

Жителів РФ буквально лихоманить від усього, що може нагадувати або асоціюватися з Україною. Так 10 квітня стало відомо, що на мешканку Вологодської області донесли в поліцію через життєрадісне фото, на якому вона позує в жовтій куртці на тлі блакитного неба на узбережжі. Донощик вирішив, що це пропаганда української символіки.

Антоніна Смоліна необачно опублікувала кадр з відпочинку в соцмережах, не очікувавши такої "ненормальності" від своїх же. Вона розповіла, що 3 квітня до неї додому приходила поліція.

Вас також можуть зацікавити новини: