У ресторані в центрі Москви сталася стрілянина / фото Shot

У Москві чемпіон Європи з боксу Микита Іванов почав стрілянину біля ресторану після прохання "пригостити сигареткою", в результаті чого постраждали чотири людини.

Один з відвідувачів ресторану вийшов разом з друзями покурити, де до них і підійшов 37-річний Микита Іванов. Колишній спортсмен попросив сигарету, але поводився нахабно - сперся на відвідувача. Виник конфлікт, який швидко переріс у бійку, а потім і в стрілянину - Іванова намагалися скрутити, але він встиг дістати пістолет і зробити пару пострілів.

В результаті чотири людини постраждали при стрілянині і бійці в "Паулайнері" на Шлюзовій набережній в Москві. Серед поранених - менеджер ресторану, якому куля влучила в ногу.

Відео дня

Раніше Іванов вже потрапляв у поле зору поліції. Два роки тому він жорстоко побив свого товариша по команді - Бассіра Мірсіябова.

Ситуація в РФ - останні новини

У Москві поліцейські зі словами "Чого ви сюди понаїхали?" затримали уродженця Владикавказа. Воно побили і змусили присідати голим.

У місті Гуково Ростовської області "вагнеровец", який повернувся з фронту, напився зі своїм другом, а потім зґвалтував його. 43-річний зек-"вагнерівець" потрапив на фронт прямісінько з колонії. Через шість місяців боїв, в яких йому пощастило вижити, найманець повернувся в рідне місто.

Вас також можуть зацікавити новини: