Поліцейський зламав чоловікові щелепу / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, Медіазону

У Москві поліцейський зі словами "Че ви сюди понаїхали?" затримали уродженця Владикавказа. Його побили і змусили присідати голим.

Як пише "Медіазона", Тамерлана Марзоєва і його вагітну дружину Арюну затримали ввечері 14 жовтня на Тімірязєвській вулиці в Москві. Поліцейські зупинилися перед ними на автомобілі, після чого два співробітники, не представляючись, зажадали пред'явити документи.

"Він [поліцейський] почав запитувати мене, звідки я родом. Я відповів, що живу в Москві з сьомого класу і що я уродженець Північної Осетії. У цей момент співробітник сказав: "Чого ви сюди понаїхали?", - сказав потерпілий.

Відео дня

За словами Марзоєва, його дружина розлютилася і почала лаятися з поліцейськими, а він став говорити співробітникам, що вона вагітна, і став між ними, щоб закрити Арюну.

"Практично відразу співробітник кілька разів ударив мене в щелепу. Я впав на асфальт біля колеса машини і вдарився головою. Весь одяг був у крові. Коли мою дружину посадили в машину, поліцейський підняв мене двома руками за куртку з асфальту і вдарив кулаком в груди", - додав він.

Затриманих доставили у відділ МВС по Тімірязєвському району, де, за словами Марзоєва, його продовжували ображати, а потім відвели в кабінет, де попросили роздягнутися і присісти три рази.

Відносно його дружини Арюни склали адміністративний протокол про дрібне хуліганство, вона відмовилася його підписати. Жінку залишили на ніч в ізоляторі тимчасового тримання.

Побиття в Росії

У Липецьку (РФ) найманець ПВК "Вагнер" побив свою дружину і її чотирирічну дочку. Дівчинка загинула. 31-річний Володимир служить за контрактом у ПВК "Вагнер". Наприкінці серпня він приїхав у відпустку і з тих пір був удома.1 жовтня "вагнерівець" посварився зі своєю дружиною, 35-річною Тетяною і сильно побив її.

Вас також можуть зацікавити новини: