Росіянин несподівано заявив, що ЗСУ ліквідували його чоловіка / соцмережі

Українські воїни ліквідували старшого лейтенанта армії РФ Олександра Коцура. Його чоловік розповів "надзвичайну" історію його "безстрашності" та заявив, що у них залишився син.

Як повідомив OSINT-експерт Іраклій Комахідзе, про загибель Коцура повідомив його чоловік Павло Телух.

"А на Росії все заперечують, що гейських одностатевих шлюбів у них немає. Якийсь Павло Телух пише: "Прошу молитися за упокій мого чоловіка, воїна Олександра. Сьогодні 40 днів, як його немає з нами...", - пише експерт. Чоловік заявив, що ліквідований окупант був "безстрашним офіцером" і загинув, нібито "рятуючи українських полонених від удару українських РСЗВ". Під фінал з'ясуються, що в Олександра та Павла залишився маленький син.

Відео дня
Некролог / скриншот

Війна України з Росією 2022 - найважливіші свіжі новини

Вранці 27 листопада Генштаб ЗСУ повідомив, що наші воїни на Донбасі відбили ворожі атаки біля п’яти населених пунктів. В Донецькій області загарбники атакували наших захисників біля Верхньокам’янського, Білогорівки, Спірного й Мар’їнки, а в Луганській - у районі Стельмахівки.

У Генштабі додали, що супротивник намагався посилити свої формування на Авдіївському, Лиманському та Новопавлівському напрямках.

Варто зазначити, що українські військовослужбовці станом на 27 листопада ліквідували 87 310 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: