Враховуючи розміри Путіна як такого, неважко припустити, що у нього і там все пропорційно / скрін відео

Останнім часом часто доводиться чути обурливу думку, що президент Росії Володимир Путін влаштував бомбардування України і Польщі, тому що у нього, мовляв, маленький, уй, і навіть нібито про це було написано на плакаті у однієї жінки в Херсоні, але ніяких доказів немає, і ось чому.

Враховуючи розміри Путіна як такого, неважко припустити, що у нього і там все пропорційно, і навіть менше того. Як то кажуть, дуже малий золотник, та вкрай дорогий, - одних тільки ракет за вівторок майже на мільярд доларів спалили. З іншого боку, ніхто біля Путіна рулетку не тримав, а Кабаєвій перед входом в священний будуар, за чутками, завжди одягали на голову мішок, щоб не підглядала, а потім не ржала, як дурепа, так що в цьому плані Володимир Володимирович, як завжди, знову переграв всіх, а розмови про те, що російські витязі украли херсонського єнота за особистим наказом Путіна з міркувань заздрості, до справи не пришиєш...

Ніхто біля Путіна рулетку не тримав, а Кабаєвій перед входом в священний будуар, за чутками, завжди надягали на голову мішок, щоб не підглядала, а потім не іржала, як дурепа, так що в цьому плані Володимир Володимирович, як зазвичай, знову всіх переграв

Скриплять зубами поляки, розчароване НАТО, Байден руками розводить - немає ні в кого доказів проти Путіна. А ось у Путіна, своєю чергою, є всі докази того, що обстріл Польщі українськими карателями був всесвітньою провокацією, покликаною очорнити гідність верховного правителя Російської Федерації.

Зловмисники розіграли все як по нотах. Напередодні саміту "Великої двадцятки" російські війська переможно звільняють від себе Херсон, і на вулиці міста нібито ненароком виходить дівчина з плакатом про маленький уй Путіна. Хахли, як завжди, сміються, але Володимиру Володимировичу не до сміху: передчуваючи недобре, він в останній момент відмовляється від казкового Балі, відправляючи замість себе Лаврова. Лавров прилітає на саміт і тут же опиняється в лікарні (офіційна версія - гостре отруєння вівсяними пластівцями), де агенти ЦРУ проводять над ним відповідні вимірювання все більш короткою лінійкою, після чого з ідіотським реготом йдуть шукати лупу. Розгублений Лавров повертається до себе в готель, де схвильована Марія Захарова виявляє його у трусах, футболці з тризубом і буржуазним айфоном, на руці у глави МЗС РФ замість ласкавих споконвічно російській людині "командирських" - чи то ворожий "еппл - вотч", чи то взагалі "хуавей" - безглуздий каламбур заокеанських спецслужб...

Балі - острів маленький, чутки розходяться швидко. На офіційних заходах Лаврова супроводжує здавлене співчутливе хихикання, сміються навіть маленькі азіати, всі сахаються від нього, як від скривдженого природою, фотографуватися ніхто не хоче. У розпачі Лавров повідомляє, що провів коротку бесіду з Шольцем. Шольц зізнався: "Так, він встав біля мене і сказав пару пропозицій, ось така була розмова".

Не чекаючи закінчення офіційної програми, Лавров, нарешті, залишає саміт, і тут з'ясовується, що в Камбоджі всі вже теж в курсі. Там на Лаврова накидається екзальтована дама, яка намагається просунути йому в штани телефон з максимальним зумом - очевидно, якась тіктокерша, мисливиця за маленькими сенсаціями.

"Вона, я не знаю, людина, яка видавала себе за журналіста, - поскаржилася Марія Захарова, - включила телефон з відеозаписом, нічого не запитуючи, жодного питання, цей телефон в такому проривному характері намагалася не просто просунути, а цим телефоном доторкнутися до..."

Україна свої електростанції назад відбудує, а маленький, уй, - він з Путіним вже назавжди. Буде до чого потім в Гаазі контакти електричного стільця підключати. Якщо знайдуть досить маленькі клеми, звичайно

...Коротше, ось що було б з Володимиром Путіним, якби він був на місці Лаврова. Ось яка була б провокація.

"Ось такої ми ситуації і побоювалися, тільки щодо Володимира Путіна", - підтвердив популярний російський політолог Марат Баширов.

Як після такого було пускати ракети по Україні та Польщі?! Адже всі відразу сказали б, нібито у Путіна маленький, уй. А так - ну сказали, а докази-то де?

Немає доказів. Знову Володимир Володимирович переграв усіх, кого тільки можна. Крім себе, зрозуміло, - сам-то він все одно знає, який у нього, уй. Україна свої електростанції назад відбудує, а маленький, уй, - він з Путіним вже назавжди. Буде до чого потім в Гаазі контакти електричного стільця підключати. Якщо знайдуть досить маленькі клеми, звичайно.

Василь Рибніков