Музичний сервіс Last.fm в РФ заблокований / фото Last. fm

В Росії заблокували популярний музичний сервіс Last.fm.

За повідомленням "Роскомсвободи", сервіс заблокували через трек "Чорнобаївка" від Jalsomino, який був на ньому.

"Блокування посилання здійснюється через HTTPS, тому в Росії можуть бути проблеми з доступом до популярного американського музичного сервісу", - зазначає проект.

Відео дня

Яке російське відомство вимагало обмежити доступ до пісні, яка не внесена до Реєстру екстремістських матеріалів, невідомо. "Роскомсвобода" припускає, що це була Генпрокуратура РФ.

Відомство могло звернути увагу на трек після того, як на мешканку Криму поскаржилися до поліції через прослуховування пісні в автомобілі, вважає проект.

Last.fm - популярний сайт, який за допомогою плагінів до медіаплеєрів і стрімінгових сервісів збирає інформацію про музику, яку слухають користувачі. На основі цих даних сайт автоматично складає індивідуальні та загальні хіт-паради.

Новини Росії - цікаве

Депутат Держдуми РФ Андрій Картаполов порадив бізнесу за свій рахунок купувати системи ППО для "захисту від українських дронів".

Бойовики угруповання"ДНР" почали блокувати сервіси Google на підконтрольній їм території Донецької області.

Компанія Apple видалила з App Store російський банк "Тінькофф Банк" і всі його Додатки. За даними російських ЗМІ, також з платформи цифрової дистрибуції видалили додатки російських банків "Уралсиб", "Зеніт", "Лівобережний"і " Примор'я".

Вас також можуть зацікавити новини: