У повітряного судна загорівся двигун / фото "Фонтанка"

У Санкт-Петербурзі в аеропорту Пулково загорівся літак авіакомпанії Emirates, який повинен був летіти в Об'єднані Арабські Емірати.

За попередніми даними, у повітряного судна загорівся двигун, в аеропорту спостерігалося большле скупчення пожежних машин. Пасажирів з борту евакуювали. Аеропорт тимчасово не приймав рейси на посадку, а біля Boeing-777 працювали екстрені служби.

Ліквідовано загоряння на борту літака Emirates було через годину, а всіх пасажирів оперативно евакуювали. У прокуратурі РФ повідомили, що в результаті події ніхто не постраждав. Лайнер відбуксирували назад на місце стоянки, а пасажирів повернули в термінал, де вони чекатимуть заміни борту.

Відео дня

Пригоди в РФ -деталі

Молодший син скандального російського актора Михайла Єфремова, який отримав тюремний термін за п'яне ДТП зі смертельними наслідками, вистрибнув з вікна зі сковорідкою в руках. Він отримав серйозні травми.

Пенсіонерка з Санкт-Петербурга намагалася підпалити відділення "Сбербанку" з криками "Слава Україні". Шахраї переконали її, що так вона зможе уникнути кримінальної справи.

Вас також можуть зацікавити новини: