Про всяк випадок із банку евакуювали 20 осіб / фото телеграм-канал Baza

Пенсіонерка із Санкт-Петербурга намагалася підпалити відділення "Сбербанку" з криками "Слава Україні". Шахраї переконали її, що так вона зможе уникнути кримінальної справи.

66-річна Ольга Бєляєва прийшла у відділення банку із двома пляшками бензину, повідомляє телеграм-канал Baza. Зайшовши у фойє, пенсіонерка вилила рідину на стіну та підпалила зі словами "Слава Україні". В результаті, вогонь погас сам собою, ніхто не постраждав. Про всяк випадок із банку евакуювали 20 осіб.

Поліцейським, які затримали жінку, Бєляєва розповіла, що шахраї почали дзвонити їй ще всередині червня.

Відео дня

Тоді за їхніми вказівками вона кілька разів переказувала гроші на "безпечний рахунок". А нещодавно їй раптом зателефонував "працівник ФСБ". Чоловік розповів, що пенсіонерка нібито фігурує у справі про відправлення коштів до України, і щоб допомогти знайти шахраїв їй потрібно підпалити "Сбербанк".

Події в Росії

У Росії 15-річний хлопчик наклав на себе руки через перукарню. Підліток сильно посварився з батьками, які змушували його йти в перукарню постригтися, чого він не хотів. Хлопець після сварки пішов з квартири на емоціях, а через 3,5 години його знайшли біля будинку мертвим.

У Калінінградській області військовий брутально відлупцював і зґвалтував дівчину. Місцеві жителі його оперативно затримали на місці злочину. Ще до приїзду поліції ґвалтівника теж "наклепали".

В Підмосков'ї діти живцем спалили 11-річного хлопчика, замкнувши його в сараї і влаштувавши підпал.

Вас також можуть зацікавити новини: