В РФ школярка скоїла суїцид, залишивши 10 листів / фото ua.depositphotos.com

У Росії школярка залишила 10 пересмертних записок та скоїла самогубство.

Як повідомляє "База", шестикласниця з Бірська залишила листи 10 людям, у яких просила вибачення. 12-річна Аліса (ім'я змінено) жила разом із мамою, яка працює медсестрою у тубдиспансері, та бабусею-пенсіонеркою. Росла у звичайній благополучній родині, добре вчилася, перемагала в олімпіадах, ні з ким не сварилася.

Вранці 23 січня дівчинка, як завжди, пішла до школи та повернулася додому близько 11 години. За словами бабусі, Аліса була у гарному настрої.

Відео дня

Близько 16 години Аліса залишилася вдома сама: бабуся поїхала з онуком за продуктами. Дорогою додому вони забрали з роботи маму дівчинки. Коли відчинили двері квартири, Аліса лежала на підлозі в крові. Її терміново ушпиталили. Дівчинка померла у реанімації.

Поліція з'ясувала, що додому до Аліси ніхто не заходив. У її кімнаті знайшли передсмертні записки для мами, тата, бабусі, дядька та 5-6 однокласників. Аліса написала кожному особистий лист, в якому попросила пробачити її і нікого не звинувачувати.

Схожі інциденти в РФ

Як повідомляв УНІАН, вранці 7 грудня в російському Брянську учениця восьмого класу гімназії №5 відкрила стрілянину по учням під час уроку біології та скоїла суїцид.

За даними міської адміністрації, внаслідок стрілянини дві людини загинули, четверо постраждали. Встановлено особу восьмикласниці, яка відкрила стрілянину в брянській гімназії. Їй виявилася 14 річна Аліна А. Вона вбила свою однокласницю Марію Н., а також поранила чотирьох хлопчиків.

Вас також можуть зацікавити новини: