Школярка відкрила стрілянину в гімназії / фото "База"

Вранці у четвер, 7 грудня, в російському Брянську учениця восьмого класу гімназії №5 відкрила стрілянину по учням під час уроку біології та скоїла суїцид, повідомляють росЗМІ і Telegram-канали.

За даними міської адміністрації, внаслідок стрілянини дві людини загинули, четверо постраждали .

"Встановлено особу восьмикласниці, яка відкрила стрілянину в брянській гімназії. Їй виявилася 14 річна Аліна А. Вона вбила свою однокласницю Марію Н., а також поранила чотирьох хлопчиків", - йдеться в одному з повідомлень.

РосЗМІ повідомляють, що дівчина пронесла в школу зброю, вона зайшла в клас і відкрила стрілянину по учнях, після чого застрелилася:

"Всього учениця 8А Аліна А. зробила п'ять пострілів з дробовика - вона запізнилася на урок і, увійшовши в клас, відкрила вогонь. Сталося все приблизно о 09:15. Один з чотирьох поранених хлопчиків зараз в реанімації".

Також наголошується, що попередня причина стрілянини - конфлікт з однокласниками, які жартували з дівчини.

Школярка взяла зброю у батька

Вказується, що школярка пронесла в гімназію мисливську рушницю Бекас-3 в тубусі для паперів. Зброю вона непомітно взяла у батька вдома.

Стрілянина у брянській гімназії 7 грудня - відео

Батько школярки, яка відкрила стрілянину / фото t.me/breakingmash

Оновлено. Батька та матір 14-річної Аліни доставили на допит, у їхній квартирі впроводять обшуки. Відомо, що тато, 53-річний Дмитро - власник дробовика, з якого його дочка вчинила стрілянину у гімназії. Напередодні він відзначав день народження. Можливо, Аліна саме цим і скористалася, щоб взяти зброю.

За даними росЗМІ, у сім'ї є друга дитина - 14-річна Даша. Вона сестра-близнючка Аліни і у момент стрілянини теж була в кабінеті біології, вона врятувалася.

Стрілянина у Брянську 7 грудня - що ще відомо

Аліна, яка відкрила стрілянину у гімназії Брянська, була дуже дивною та замкненою, не сиділа в соцмережах і майже не спілкувалася з однокласниками, пишуть ЗМІ.

Школярка відкрила стрілянину у гімназії / фото "Бази"

Стрілянина у гімназії в Брянську - це перший випадок нападу школярки в Росії із загиблими. Раніше було кілька дівчаток, які готували напад, проте їх вчасно затримували.

Вас также могут заинтересовать новости: