У Запоріжжі сталося вбивство / фото Нацполіції

У Запоріжжі невідомий чоловік застрелив на вулиці перехожу, а потім вчинив самогубство. Про це повідомляють у поліції Запорізької области.

Інцидент стався сьогодні вранці у Олександрівському районі міста. Жінка повідомила у поліцію, що у сквері Прикордонників невідомий чоловік двічі вистрілив у перехожу. Вона зазначила, що стрілець ще перебуває неподалік.

Коли на місце прибув наряд поліції, чоловік сидів на лавці в сквері. Він вистрілив в себе, побачивши поліцейських. Медики намагалися реанімувати постраждалу жінку, але не змогли - вона померла в кареті швидкої медичної допомоги.

Відео дня

На місці вбивства та самогубства працювали поліцейські територіального підрозділу поліції, управління карного розшуку, патрульні поліцейські та криміналісти. Вони з'ясовують обставини події та особи загиблих.

Інші інциденти в регіонах:

Раніше Служба безпеки України затримала на розкраданні начальника одного з управлінь Командування Сил підтримки ЗСУ та гендиректора компанії-постачальника оборонних товарів.

А в Одеській області затримали працівника судноремонтного підприємства, який працював на російські спецслужби - він передавав їм дані про стратегічні об’єкти.

Вас також можуть зацікавити новини: