Підозрюваний у вбивстві ворожки / скріншот

У Махачкалі затримали підозрюваного у вбивстві популярної місцевої ворожки Шовкат Джалаевої. Це один з її клієнтів. Чоловік буквально "полював" за віщунками.

Про це пише Telegram-канал Baza.

Повідомляється, що у чоловіка були проблеми сексуального характеру та не виходило вирішити їх за допомогою лікарів. Тоді він звернувся до ворожки й попросив її зняти з нього якусь порчу, однак, мабуть, у жінки не вийшло йому допомогти.

"Тоді Галіб вирішив помститися – він приїхав до ворожки, підкараулив її і зарізав жінку за три хвилини, після чого зник з місця злочину. Можливо, Галіб так і залишився б невпізнаним, проте через два дні він вирішив повернутися на місце злочину. Ображений клієнт захотів спалити будинок Джалаєвої – приїхав туди з факелом, але його вчасно помітила дочка вбитої та викликала поліцію", – наголошується в повідомленні.

Чоловіка затримали. На думку слідства, він збирався вчинити ще один схожий злочин – вбивство ворожки з Магарамкента, яка також не змогла йому допомогти.

Читайте такожПенсіонерка до смерті побила 91-річного чоловіка через ревнощі (відео)За інформацією Telegram-каналу "Голос Дагестану", затриманий переконаний в тому, що загибла "вселила в нього джинів, які затьмарювали його життя та не давали спати".

Тіло вбитої Шовкат Джалаєвої з множинними ножовими пораненнями виявили 11 грудня.

Раніше повідомлялося, як 17-річна росіянка виставила на продаж дитину для "розкрутки" свого бізнесу.

Вас також можуть зацікавити новини: