"Мобиків" везуть на фронт, як худобу / фото тг-каналу "Сеятель ветра"

У Росії мобілізованих відправили на фронт в Луганську область, як худобу, — в товарних вагонах. Звичайно ж, там немає ні світла, ні тепла. "Мобіки" їдуть з Іркутська, стверджує Телеграм-канал "Сеятель ветра". Він опублікував фото і відео зі свіжим російським "гарматним м'ясом".

Судячи з коментарів самих новомобілізованих, вони й самі не в захваті від умов, в яких їм доводиться їхати: 

"Відео для нащадків. Ось так на війну люди збираються, ось це такий туалет, ось це бочка з водою, купа барахла, яке незрозуміло куди складати. Холодно і темно, ні світла, нічого! Йоб*на армія".

У кадрах видно, що дерев'яних вагонах немає опалення, замість туалету - прорубана в підлозі дірка. Все гниле, брудне і промерзле. На секундочку, зараз в Росії температура повітря впала нижче за 20 градусів.

Мобілізація у Росії

Попри заяви у Кремлі, що мобілізацію в Росії "згорнули", перекидання путінських військових на український фронт не припиняється.

Представник української розвідки Андрій Черняк заявив, що російська влада 15 січня може оголосити про додаткову мобілізацію. Очікується, що можуть мобілізувати до 500 тисяч росіян. Проектом указу передбачено, що цього разу мобілізація також відбуватиметься у Москві та Петербурзі.

Військовий експерт Олександр Коваленко заявляє, що у відповідь на нову хвилю мобілізації у РФ міжнародні партнери України мають надати ще більше озброєння.

Вас також можуть зацікавити новини: