Прототипи iPhone 8 створені на виробничих потужностях / ferra.ru

У мережі з’явились нібито фото макетів реального iPhone 8 від компанії Apple. Світлини опублікував у своєму Twіtter латвійський блогер Бенджамін Гескін, пише Hyser.

Макети смартфона нібито отримані дістали одразу із завода Foxconn, який і збрає смартфони.

Прототипи створені на виробничих потужностях Foxconn для відпрацювання виробництва автоматизованими верстатами.

Відео дня

Читайте такожПочаток виробництва iPhone в Індії відкладається – ЗМІ

На одній з представлених фотографій видно, що у нового iPhone корпус повністю зроблений з металу, тоді як на іншій світлині фігурує скляна кришка, як у iPhone 4.

Блогер Гескін також повідомив, що у iPhone 8 буде безрамковий дисплей.

На задній панелі смартфона розташований проріз для оновленої подвійної камери з вертикальною орієнтацією модулів. Ходять чутки, що ця трансформація потрібна для запису VR-контенту.

Як повідомляв УНІАН раніше, корпорація Apple може відмовитись від сканера відбитків пальців Touch ID у новій моделі свого смартфона iPhone 8. Про це розповів аналітик компанії Pacific Crest Securities Енді Харгрівз (Andy Hargreaves).

Зазначається, що на такий крок компанія може піти у зв'язку із проблемою його інтеграції. Адже спочатку планувалось  розмістити сканер відбитків під поверхнею дисплея таким чином, щоб він працював в будь-якій частині екрану. Однак із таким розміщенням Touch ID виникли труднощі.