Залученні додаткові спільні наряди з Національною гвардією, зокрема озброєні автоматичною зброєю і боєприпасами / Фото УНІАН

На території Києва посили заходи безпеки для недопущення дестабілізації оперативної обстановки.

Про це в коментарі "Українській правді" повідомив речник МВС Артем Шевченко.

"Було доручення міністра внутрішніх справ про забезпечення публічної безпеки і порядку в місті Києві спільними патрулями Нацполіції і Нацгвардії. Це було зроблено для забезпечення цими нарядами публічного порядку в Києві, протидії злочинності та недопущення дестабілізації оперативної обстановки", - сказав він.  

Відео дня

Читайте такожВ Одесі поліція пообіцяла не перешкоджати акціям протесту біля Генконсульства РФ 18 березняЗа його словами, заходи запровадили у п'ятницю, 16 березня, і триватимуть вони до "особливого розпорядження".

"Залученні додаткові спільні наряди з Національною гвардією, зокрема озброєні автоматичною зброєю і боєприпасами", - сказав він.

Прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик повідомила УП, що заходи безпеки посили зокрема в Урядовому кварталі, на залізничному і автовокзалах.

Як повідомляв УНІАН, у неділю, 18 березня, режим охорони дипломатичних установ Російської Федерації не передбачатиме доступу до цих об’єктів громадян РФ для голосування на виборах.