Телеведуча програми "Право на владу" на каналі "1+1" Наталія Мосейчук не стримала емоцій після запитання журналістки Яніни Соколової на адресу представника Володимира Зеленського Руслана Рябошапки про позицію цього кандидата у президенти щодо війни.

Читайте такожУ Зеленського розповіли, коли він представити план дій на перші 100 днів у разі перемоги

Відповідне відео опубліковано в мережі. Так, Яніна Соколова поставила запитання Рябошапці, чому кандидат в президенти не говорить про війну, чому від нього не чути слів співчуття сім'ям загиблих. У відповідь на це Наталія Мосейчук почала емоційно розповідати про наболіле й влаштувала "рознос" політикам за стан справ на передовій на Донбасі.

"Що стосується співчуттів. Чи не здається вам, що політики часто мусолять цю тему заради своїх політичних рейтингів? Коли я побачила Червону, бійця, яка загинула, коли я побачила, в якому бліндажі сидять бійці, то подумала - йолки-моталки! Наші бійці досі копають бліндажі лопатами... Потім побачила у побратима Червоної зелену пляшку, п'ятилітрову баклажку, куди воду наливають. Туди засипали гречку, ця гречка смердить в тій пляшці! Вони заслуговують на це?! Вони повинні бути найбагатшими людьми в цій країні! Вони повинні бути героями в цій країні! Їх повинні поважати!.. Це повага до них?! А потім політики почали висловлювати співчуття! Так горіть ви в пеклі зі своїми співчуттями! Вибачте", - заявила ведуча "Права на владу".

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, але озвучив низку умов. Зокрема, дебати повинні проходити на НСК "Олімпійський", перед народом України, і щоб всі канали мали право транслювати дебати у прямому ефірі, а також кандидати повинні пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів. Порошенко погодився провести дебати з Зеленським на стадіоні.

4 квітня представник виборчого штабу чинного глави держави Олег Медведєв заявив, що Порошенко запрошує Зеленського разом у медпункті НСК "Олімпійський" здати аналізи на вживання наркотиків і алкоголю.

У свою чергу в штабі Зеленського відхилили пропозицію здавати кров безпосередньо в медпункті НСК "Олімпійський" і заявили, що він прийде здавати аналізи в приватну лабораторію. 5 квітня вранці Зеленський здав кров на аналізи в приватній лабораторії "Євролаб".