Не хотів ділити з колишньою дружиною бізнес, квартири і літаки: подробиці замовного 'вбивства' під Києвом

Вбивство жінок під Києвом, які зникли на авто кілька днів тому, виявилося інсценуванням. Життя своєї колишньої дружини і доньки чоловік оцінив у 50 тисяч доларів. Власник промислово-будівельної компанії з Броварів не хотів ділити майно з падчеркою і колишньою дружиною в суді, а тому найняв кілера.

Про йдеться у сюжеті ТСН

Усе почалося кілька років тому, коли подружня пара підприємців вирішила розлучитися. Ця подія потягнула за собою суди, адже було потрібно ділити рухоме і нерухоме майно. Зокрема, квартири, бізнес, літаки для цивільної авіації. Як свідчать дані ЄДРПО, Олександр Головач володіє невеликим аеродромом, і має спільну власність деяких літаків зі зведеною донькою.

Читайте також«Санта Барбара відпочиває»: жінка з Броварів, яку нібито «замовив» кілеру її екс-чоловік, раніше замовила його побиття

"Він розумів, що буде судове рішення на користь колишньої дружини щодо поділу майна. Таким чином він вирішив убезпечити себе від втрати майна, замовив і проплатив замовне вбивство двох осіб", - каже речниця прокуратури Києва Мар'яна Гайовська.

Життя колишньої дружини та її доньки, якій був вітчимом, оцінив у 50 тисяч доларів. Щоб провернути цю справу, залучив ще одне подружжя - жінку та чоловіка.

"Для попередження особливо важкого злочину оперативники СБУ вивели посередника на умовного кілера і надали йому докази виконання завдання. Тобто було проведено контроль за вчиненням злочину і здійснено імітацію вбивства громадянок. Для підтвердження ліквідації жертв замовнику зроблено відповідні постановочні фото", - розповіла речниця СБУ Ольга Супрун.

Саме після цього зловмисник перерахував гроші за виконану роботу, а правоохоронці отримали підставу для затримання.

Подібні конфлікти через розділення майна у родині Головачів не вперше. Кілька років тому усе було навпаки: дружина замовила чоловіка. Утім, не вбивство, а побиття з тяжкими наслідками. "Жінка не бажала ділитися нажитим майном, тому звернулася до зловмисників з проханням, щоб він не мав ні можливості, ні сил з нею судитися, зробити його інвалідом", - каже речниця Департаменту внутрішньої безпеки України Олеся Орлова.

Тоді чоловік відбувся тільки синцями. Уже за кілька років, вочевидь, вирішив помститися. За подібні дії зловмисникам загрожує довічне ув'язнення.