Топольська обізвала у мережі Притулу / facebook.com/nastia.dj.ua

Сергій Притула вступив у суперечку з ді-джеєм Анастасією Топольською, дружиною журналіста й колишнього народного депутата Сергія Лещенка.

Артистка, яка виступає під сценічним псевдонімом Nastia, на своїй сторінці у Facebook назвала відомого шоумена та волонтера "медійним му*аком", після чого ведучий відреагував у коментарях до посту на критику.

Топольська (дівоче прізвище Бесєдіна) стала на захист дуету "Анна-Марія", які під час відбору на пісенний конкурс Євробачення 2019 оскандалилися після того, як не змогли відповісти на запитання про приналежність Криму, а зараз вирушили на фестиваль "Нова хвиля" у РФ, передає "РБК-Україна".

Відео дня

Читайте такожДружина українського нардепа похвалилася фото в бікіні

"Я тут устряла в суперечку з Максом Назаровим й мені довелося подивитися фінал відбору на Євробачення 2019. Сергій Притула, який же ви все-таки медійний му*ак. Суто телевізійний "розвод", тупо провокація та контент для особливо чутливих псевдопатріотів. Ось ці всі загравання з людськими долями на підставі спорідненості й сімейних зв'язків докорінно перекручують поняття про сім'ю у цілому. Чи ви й справді думаєте, що "Я тебе породив, я тебе вб'ю" - це формула національного успіху? Супер треш, звичайно", - йдеться у публікації Топольської.

Також вона розповіла про ситуацію з власною сім'єю: "Згадалося, як журналісти додзвонюватися у Крим моїй сестрі та всій її родині, щоб дізнатися подробиці наших стосунків та їхнього життя".

"Типу я така важлива публічна персона, повинна одразу відзвітувати за життя кожного свого родича й зробити свій вибір "чи з вами, чи з ними". WTF!" - написала Топольська.

Сергій Притула відповів на випад на свою адресу й висловив думку, що бути "медійним му*аком" почесніше, ніж "дешевою шоу-бізнесовою колабораціоністкою".

"Ще б розуміли різницю між "порадили" і "породили", ціни б вам не було. За комплімент на мою адресу - дякую, зацінив! Маю честь, коли жінки, подібні вам, вважають мене му*аком. А за сестер не переживайте, вони чудово виглядали в цьому році на фестивалі "Нова Хвиля" в Сочі. Це в тій же країні, в столиці якої ви регулярно розважали "мишебратів" у той час, як вони вбивали українців на Донбасі. Зійдемося на тому, що бути медійним му*аком почесніше, ніж дешевою шоу-бізнесовою колабораціоністкою. Бажаю добра і сімейного затишку!", - йдеться в коментарі Притули.

false