Ярослав Годунок піде під суд / фото УНІАН

Прокуратура Київської області завершила досудове розслідування і скерувала до суду обвинувальний акт стосовно секретаря Бориспільської міськради Ярослава Годунка.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Читайте також«Вийди отсюда, розбійник»: у Житомирі продають шкарпетки з цитатами Зеленського (фото)

Відео дня

Годунок обвинувачується в хуліганстві. Йдеться про епізод, коли 29 серпня поточного року у приміщенні Бориспільської міської ради Київської області, без будь-якого пояснення, завдав потерпілому тілесні ушкодження, висловлюючись при цьому нецензурною лайкою у присутності інших осіб.

Чиновнику загрожує штраф від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

Як повідомляв УНІАН, 10 липня президент Володимир Зеленський під час зустрічі з активом Київської області змусив секретаря Бориспільської міської ради Годунка вийти із зали.

Так, під час заходу Годунок постійно щось вигукував з місця, на що відреагував президент. Спочатку Зеленський дав йому можливість виступити на зустрічі і поділитися своїм баченням вирішення проблем з функціонуванням лікарні.

Зрештою Зеленський змусив його вийти з приміщення, де проходила зустріч. "Вийди звідси! Розбійник ти! Погано чуєш? Вийдіть, будь ласка, будете на райадміністрації сидіти кричати".