На борту Boeing 737 перебували 11 громадян України / УНІАН

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» в неділю, 19 січня, відбудеться церемонія вшанування пам’яті загиблих унаслідок катастрофи літака компанії «Міжнародні авіалінії України» в Ірані.

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Читайте такожВ Україну повернулись експерти МАУ, які брали участь в розслідуванні катастрофи українського літака в Ірані

Відео дня

«У неділю, 19 січня, об 11:30 (орієнтовно) розпочнеться церемонія вшанування пам’яті загиблих унаслідок катастрофи літака компанії «Міжнародні авіалінії України» в Ісламській Республіці Іран», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 8 січня в Ірані зазнав аварії український літак «Міжнародних авіаліній України», що виконував рейс PS752 за маршрутом Тегеран - Київ. Пасажири і екіпаж загинули.

На борту Boeing 737 перебували 11 громадян України, в тому числі 9 членів екіпажу, а також громадяни Ірану, Канади, Швеції, Афганістану, Німеччини і Великої Британії.

11 січня президент Ірану Хасан Роухані офіційно визнав, що український лайнер був збитий «внаслідок ненавмисної людської помилки» та пообіцяв притягнути до відповідальності винних у збитті літака.