В харківському військовому внз планують обмежити вихід курсантів у звільнення / фото president.gov.ua

У Харківському національному університеті повітряних сил планують обмежити масові заходи та вихід курсантів у чергове звільнення.

Про це NewsRoom повідомили у регіональному прес-центрі Міністерства оборони.

Раніше в одному з міських Telegram-каналів з'явилася інформація про карантин у внз, під який нібито підпадали всі військовослужбовці. Проте потім в соцмережах було опубліковано уточнення, що заходи будуть стосуватися тільки курсантів, що проживають на території університету.

Відео дня

Читайте такожУ Чернівцях госпіталізовано ще одного чоловіка з підозрою на коронавірус

У регіональному прес-центрі МО інформацію про карантин не підтвердили. За даними Міноборони, у ХНУПС обмежать вихід курсантів у чергове звільнення, а також тимчасово заборонять проводити концерти та інші масові заходи. Ці заходи будуть стосуватися тільки військовослужбовців, які живуть у казармах. У самому внз дану інформацію поки не коментують.

Нагадаємо, раніше головний санітарний лікар України Віктор Ляшко анонсував протиепідемічні заходи у зв'язку з можливим поширенням коронавірусу. Зокрема, заступник міністра охорони здоров'я заявив про заборону масових заходів, конференцій і спортивних змагань.

На сьогодні в нашій країні виявлений лише один підтверджений випадок COVID-19. У сусідній з нами Польщі зараз 16 хворих, у Білорусі - шестеро, а в Румунії - 15 осіб.