Кілер видавав себе за журналіста / facebook.com/igor.mosijcuk

Колишній гостьовий редактор програми Шустера Олексій Стукало підтвердив, що кадировський кілер вийшов на Осмаєва та Окуєву через "Студію Савіка Шустера". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"З приводу заяви Аміни Окуєвої можу повідомити наступне. Дійсно, 22 травня до мене звернулася помічник Савіка Шустера Неля Шелякіна з проханням надати контакт Аміни Окуєвої. Дійсно, 22 травня, Аміна звернулась до мене з запитанням про те, чи брав якийсь Алекс Вернер її контакти на студії Шустера. І я дійсно відповів ствердно. Тому що це була правда", - йдеться у його повідомленні.

Читайте такожУкраїнський політик упізнав кілера, який намагався застрелити Осмаєва - Геращенко

Відео дня

Крім того, за словами Стукала, Окуєва 26 травня запитала у нього через Facebook, чи знає він, хто такий Вернер.

"Але я їй не відповів взагалі, тому що був зайнятий, а потім елементарно забув", - наголосив він.

Тому, продовжив Стукало, жодних рекомендацій щодо Вернера він нікому не надавав і не міг надати, тому що з ним ніколи не спілкувався.

"Контакти Аміни Окуєвої мене попросила саме Неля Шелякіна", - додав екс-гостьовий редактор програми Шустера.

Раніше ЗМІ писали, що особистий кілер Рамзана Кадирова Артур Деніссултанов-Курмакаєв видавав себе за журналіста, називаючись Алексом Вернером.

Як повідомляв УНІАН, стрілянина сталася 1 червня на Подолі в Києві. Добровольці батальйону "Київ-2" Адам Осмаєв, якого в Росії звинувачували в підготовці замаху на президента Володимира Путіна, Аміна Окуєва приїхали на інтерв'ю з нібито французьким журналістом. При зустрічі він дістав пістолет і влучив в Осмаєва. Його дружина Аміна почала стріляти у відповідь з нагородної вогнепальної зброї та поранила нападника.