Міським відділом міліції Марганця порушено ще дві кримінальні справи щодо хуліганських дій під час бійки в одному з кафе 29 червня, в якій загинув 22-річний сержант міліції Сергій Бондаренко.

Про це на прес-конференції повідомив начальник ГУ МВС у Дніпропетровській області генерал-майор міліції Анатолій НАУМЕНКО.

За його словами, місцевий суд Марганця відмовився видавати санкцію на арешт раніше засудженому місцевому жителю, який підозрюється у провокуванні бійки.

Відео дня

А.НАУМЕНКО також зазначив, що наразі перебуває під вартою громадянин України вірменської національності, який завдав смертельне ножове поранення міліціонеру.

У міській лікарні Марганця перебувають троє осіб, які отримали травми під час бійки.

В.НАУМЕНКО підкреслив, що бійка у кафе виникла на побутовому грунті і не грунтувалася на міжнаціональній ворожнечі.

«Комусь вигідно роздмухувати цей конфлікт», - сказав А.НАУМЕНКО.

А.НАУМЕНКО спростував інформацію окремих ЗМІ, що до Марганця вирушили загони козаків з Криму та радикальних угруповань.

«Міліція контролює всі під’їзди до міста, у Марганці наразі достатньо правоохоронців для підтримки громадського порядку», - наголосив генерал-майор.

За словами А.НАУМЕНКА, ГУМВС проводить оперативне відпрацювання міста щодо виявлення економічних злочинів, торгівлі наркотиками та інших правопорушень.

Як повідомляв УНІАН, 29 червня було порушено кримінальну справу за фактом навмисного вбивства міліціонера під час бійки в одному з кафе Марганця.