Мазур має чудовий вигляд / фото instagram.com/allamazurofficial

Відома українська телеведуча Алла Мазур, яка нещодавно перемогла рак, звернулася до українок.

На своїй сторінці в Instagram вона розповіла про інтерв'ю, яке нещодавно вийшло в Marie Claire Ukraine. У ньому вона відверто поділилася подробицями про своє онкозахворювання.

Читайте такожАлла Мазур розповіла, як дізналася про свою онкохворобу

Відео дня

"Розмова — не тільки про біду і біль, які традиційно пов'язані в нашій свідомості з онкологією. А про можливість цей збій організму перемогти. А ще краще — попередити", - наголосила телезірка.

Мазур розповіла, що їй пощастило виявити хворобу на ранній стадії, коли ще нічого не боліло.

"І саме це дає надію, що перемога — остаточна. Але я дуже хочу, щоб ця біда — оминула кожну з вас. Тому як виявила, і на що варто звертати увагу — розказала в деталях", - додала Алла й поділилася посиланням на повний текст інтерв'ю.

Алла Мазур, яка перемогла рак, звернулася до українок (фото)

Раніше зіркова телеведуча каналу "1+1" Алла Мазур з'явилася в ефірі з ультракороткою стрижкою. Понад рік вона боролася з онкологічним захворюванням.

Мазур наголосила, що своїм вчинком хоче надихнути інших прийняти і любити себе.

Алла Мазур: чим відома ведуча

Алла Мазур стала ведучою першого в історії ефіру ТСН 1 січня 1997 року. Нині веде тижневу інформаційно-аналітичну програму "ТСН. Тиждень". Має рекордних шість професійних нагород "Телетріумф", а за рейтингом журналу "Фокус" - одна з найуспішніших жінок України і найвпливовіша жінка-телеведуча.