Знайомий батьків дітей стверджує, що жінка не вперше так поводить себе зі школярами / фото ua.depositphotos.com

Вчителька однієї зі шкіл Закарпатської області під час уроку в молодших класах підвищувала голос, а потім схопила учня за волосся та почала трясти за начебто погано виконану класну роботу.

Про це повідомляє ТСН.

Читайте такожБили ногами в пах: під Дніпром три школярки побили другокласникаВідео з уроку зняв хтось із присутніх та оприлюднив знайомий батьків, чиї діти навчаються в цій школі. За його словами, на кадрах вчителька однієї зі шкіл у Рахівському районі, яка не перший раз застосовує такі "методи навчання".

Відео дня

"Тут недописано! Бери переписуй наново! Дата, класна робота! Все, як має бути! ... Чого скорочуєш вправи? Чотири рядки має бути! А в тебе скільки? Три с половиною! Переписуй! Перерви не маєш!", - нагримала жінка на хлопчика, схопивши його за чуба.

За словами журналістів, їм поки не вдалося зв'язатися з навчальним закладом, адже оприлюднений в мережі номер телефону виявився неправильним.

У поліції Закарпаття стверджують, щодо цього випадку до правоохоронців ніхто не звертався, однак поліцейські виявили інцидент під час моніторингу соцмереж та зареєстрували подію. Також у поліції підтвердили, що випадок стався в Рахівському районі.

"Співробітники вже встановили, що це за школа, який клас і особу вчительки. Будуть проводити перевірку і під час неї визначать правову кваліфікацію цієї події", - розповіла речниця поліції Закарпатської області Ганна Дан.

Інші інциденти у школах