Порноакторка поскаржилася в соцмережі на криву бруківку у Чернівцях / фото instagram.com/jacksonjosephine286/

Порноакторку зі Львівщини Джозефіну Джексон, яка нещодавно відвідала Чернівці та поскаржилась на криві дороги у місті, запрошують на роботу у департамент інфраструктури мерії.

Про це у Facebook повідомив директор департаменту інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради Григорій Прохоренко.

Відео дня

"З великою цікавістю ознайомився з дописом пані Джозефіни. І що я можу сказати... У департаменті інфраструктури є вакансія головного спеціаліста сектору поточного ремонту. Це гарна можливість себе реалізувати поза знімальними майданчиками, адже кар'єра акторки не вічна, як і криві дороги в Чернівцях", - відреагував чиновник.

Відвідини порноакторкою Джозефіною Джексон Чернівців: що відомо

Порноактриса Юлія, яка працює під сценічним ім'ям Джозефіна Джексон, родом із міста Золочів Львівської області.

Нещодавно вона відвідала Чернівці та поскаржилася в одній із соцмереж на бруківку у місті.

"Місто мені сподобалося, чимось нагадує Львів, особливо бруківка. І одна і та ж проблема, як у всіх таких містах, де збереглася бруківка, - дорога дуже крива і дуже важко їздити", - поділилася враженнями дівчина.

Вона додала, що загалом місто їй сподобалося. Зокрема, її до вподоби готель у якому вона була, а також вразив міні-бар, який "нечасто зустрінеш навіть у готелях Європи, і плюс дешево".

Вас також можуть зацікавити новини: