Суми наводять лад, комунальні служби очищують вулиці міста / фото ОП

У Сумах та Сумській області тривають роботи із розчищення вулиць, ремонту пошкоджених комунікацій та будівель, які зазнали руйнувань внаслідок обстрілів російськими військами.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко. 

"Суми наводять лад. Комунальні служби очищують вулиці міста, вивозять сміття. Проводиться ремонт пошкодженого водопроводу, каналізації та теплових мереж", - написав він у тг-каналі.  

Відео дня

За інформацією заступника керівника ОП, в області зазнали значних руйнувань багатоповерхівки з ліфтами. Наразі вже відновлено роботу 1 562 ліфтів, зокрема у Сумах – 1 298, у Конотопі – 44, у Шостці – 190 та 30 ліфтів у Ромнах. 

В області зазнали значних руйнувань багатоповерхівки з ліфтами / фото ОП

В Охтирці, за словами Тимошенка, прибирають завали, продовжуються роботи з благоустрою міста, а у Тростянці комунальники працюють над ліквідацією обвалу каналізаційного колектора, продовжують прибирати центральну частину міста та відновлювати мережі освітлення.

Нагадаємо, раніше Кирило Тимошенко повідомив, що згідно з рішенням Кабінету Міністрів України для ліквідації наслідків воєнних дій Сумська область отримає з резервного фонду держбюджету 250 млн грн.