Діти захоплені такою виставкою / фото IZ

У Запоріжжі для учнів старшої школи проводять профорієнтаційну виставку Steel Tok, на якій підлітки проходять веселі виробничі квести у стилістиці TikTok. Організатор заходу - "Метінвест".

Про це йдеться в сюжеті "5 каналу".

На виставці організовано сім інтерактивних локацій, на яких імітують діяльність наступних професій - слюсар, токар, зварювальник, машиніст крану, електромонтер, вогнетривник і машиніст тепловоза.

Школярам пропонують пройти певні завдання - так вони отримують уявлення про те, як працює велике підприємство.

Читайте такожУ Запоріжжі для школярів влаштували інтерактивну виставку Steel Tok про технічні професіїЯк йдеться у сюжеті, діти захоплені такою виставкою, їм завдяки таким практичним поясненням стало зрозуміло, як організовано діяльність робітничих професій.

"Насправді мені сподобалося усе, але найбільше, мабуть, віртуальна реальність… Робота в металургійному комплексі дуже цікава та дуже важлива у нашому житті", – розповіла одна з учениць.

Зазначається, що "Метінвест" регулярно проводить профорієнтаційні заходи на рівні середніх та старших класів шкіл. Крім того, компанія створює навчальні заклади. Тобто загалом серйозно націлена на підготовку виробничих кадрів.